Αποστολή μηνυμάτων SMS από το WooCommerce, sms με apifon, WooCommerce Apifon plugin

Ειδοποιήσεις πελατών με μηνύματα SMS στο WooCommerce

Με μέσο όρο αναγνωσιμότητα 90% δεν μπορείς να αγνοήσεις τη δύναμη των άμεσων ειδοποιήσεων με SMS. Το SMS άλλωστε αποτελεί το μοναδικό mobile κανάλι επικοινωνίας που επιτρέπει να επικοινωνείς άμεσα με τους πελάτες, χωρίς αυτοί να χρειάζεται να εγκαταστήσουν κάποια επιπλέον εφαρμογή. Οι ειδοποιήσεις πελατών με μηνύματα SMS στο WooCommerce αποτελούν την κατάλληλη λύση αύξησης της πιστότητας πελατών!

Αποστολή μηνυμάτων SMS από το WooCommerce, sms με apifon, WooCommerce Apifon plugin

Τα οφέλη αποστολής μηνυμάτων SMS στο WooCommerce

Η διαδικασία αποστολή ολοκληρώνεται αυτόματα χωρίς την επέμβαση του χρήστη, παρέχοντας άμεσα αποτελέσματα με σημαντικά οφέλη για το ηλεκτρονικό κατάστημα.

  • Άμεση παράδοση μηνυμάτων
   Το 90% των SMS ανοίγονται άμεσα και διαβάζονται σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα
  • Ενημέρωση πελατών χωρίς προβλήματα
   Άμεση ενημέρωση του πελάτη για το σύνολο των πληροφοριών της παραγγελίας του, κατάσταση ολοκλήρωσης, αριθμός Courier και σύνδεσμος παρακολούθησης δέματος.
  • Αξιόπιστο παγκοσμίως
   Οι άμεσες συνδέσεις με περισσότερους από 240 παρόχους σε 200 χώρες, προσφέρουν αξιόπιστη παραδοσιμότητα προς όλο τον κόσμο.
  • Αυτόματη δημιουργία και αποστολή με κανόνες
   Δυνατότητα δημιουργίας έτοιμου κειμένου αποστολής με στοιχεία παραγγελίας, αριθμός αποστολής Courier, κατάστασης παραγγελίας, με δυνατότητες επέκτασης χωρίς περιορισμούς με δυνατότητα χρήσης όλων των πεδίων της παραγγελίας και όχι μόνο.

Γιατί οι ειδοποιήσεις με SMS είναι σημαντικές για εσάς και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

 • Αύξησε τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος
  Επικοινώνησε με τους πελάτες σου για τις ποιο πρόσφατες προσφορές και προωθητικές ενέργειες καθοδηγώντας τους προς μια αγορά.
 • Βελτίωσε την πελατειακή εμπειρία
  Αυτοματοποιώντας καθημερινές αλλά και κρίσιμες διαδικασίες κρατάς ενήμερους τους πελάτες σου κατά τη διάρκεια του αγοραστικού τους ταξιδιού και επικοινωνείς χρήσιμες πληροφορίες και ενημερώσεις που βελτιώνουν την εμπειρία τους.
 • Αλληλεπιδράσετε με το κοινό
  Ενημερώστε τους πελάτες σας κατά τη διαδικασία παραγγελίας τους. Στείλτε SMS με το που λάβετε την παραγγελία, όταν αποσταλεί για παράδοση, όταν εκδώσετε το Voucher αποστολής της συνεργαζόμενης εταιρίας Courier.

Με το πρόσθετο (plugin) για WooCommerce, WooCommerce Apifon SMS & Viber που ανέπτυξε η ομάδα παραγωγής της Cluster αξιοποιείτε την ευελιξία του WooCommerce και τις δυνατότητες της πλατφόρμας αποστολής και διαχείρισης καναλιών επικοινωνίας Apifon και μεγιστοποιώντας την επισκεψιμότητα και την απόδοση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας!