Galaxy Commercial

 

Ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της αναπτυσσόμενης επιχείρησης με ευέλικτο τρόπο .


ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?
...
Τιμολόγηση, κοστολόγηση, αποθέματα, ηλεκτρονική τιμολόγηση, SingularLogic Galaxy

01

Εμπορική Διαχείριση

To Galaxy Commercial είναι ένα σύγχρονο επιχειρηματικό λογισμικό για την υποστήριξη της αναπτυσσόμενης επιχείρησης σε ότι αφορά την εμπορική και οικονομική λειτουργία της. Επιπρόσθετα, προσφέρει τη δυνατότητα επέκτασης της λειτουργικότητάς της με μια πλούσια επιλογή υποσυστημάτων για να στηρίζει τη σταδιακή ανάπτυξη της επιχείρησης. Διαχείριση Ειδών, Τιμοκαταλόγων αγορών και πωλήσεων. Παραστατικά Πωλήσεων/Αγορών/Ειδών. Φυσικές απογραφές, Κοστολόγηση αποθεμάτων. Πλήθος έτοιμων αναφορών για αναλυτική πληροφόρηση, έτοιμα OLAP views και εικόνα επιχείρησης.

02

Οικονομική Διαχείριση

Διαχείριση συναλλασσομένων (πελάτες - προμηθευτές - χρεώστες - πιστωτές) και ενδιάμεσων (πωλητές - εισπράκτορες - αντιπρόσωποι). Οικονομικές εγγραφές, εισπράξεις & πληρωμές, διαχείριση αξιογράφων. Διαδικασίες αντιστοιχίσεων, επιστροφών εισπράξεων/πληρωμών και υπολογισμού συναλλαγματικών διαφορών. Διαχείριση υπολογισμού και απόδοσης προμηθειών, πωλητών, εισπρακτόρων. Διαχείριση σεναρίων ταμειακών ροών.

Εισπράξεις, πληρωμές, ηλεκτρονικές πληρωμές, sepa, αξιόγραφα, διασύνδεση με τράπεζες
CRM, ευκαιρίες πώλησης, δραστηριότητες, πόροι, service, workflows, budget, καμπάνιες, sms, mail

03

myGalaxy View Cloud Reports

H υπηρεσία myGalaxy view προσφέρει διαδικτυακή πρόσβαση σε εταιρικές πληροφορίες με τη χρήση smartphone, tablet, laptop και Η/Υ. Οι εταιρικές πληροφορίες που αφορούν σε στοιχεία πελατών και πωλήσεων, ταμειακές ροές, αξιόγραφα, αποθέματα, διαθεσιμότητα πρώτων υλών κ.ά., απεικονίζονται σε αναφορές, γραφήματα και χάρτες με τη χρήση δυναμικών φίλτρων. Η υπηρεσία προσφέρεται μέσω του συμβολαίου νέων εκδόσεων του Galaxy και συμβάλει στην άμεση ενημέρωση, απόκριση και λήψη αποφάσεων των στελεχών χωρίς να χρειάζεται να έχουν πρόσβαση στο εταιρικό δίκτυο.

04

Σχεδιασμός Αναφορών

Εργαλείο σχεδιασμού σύνθετων αναφορών Reporting Tools Base. Προβολές OLAP, Οριζόμενες Αναφορές (Custom Reports), Δημιουργία δεικτών απόδοσης (KPI's) στην επιφάνεια εργασίας του κάθε χρήστη, Report Generator για εύκολη δημιουργία αναφορών καθώς και Σύνθετες οριζόμενες προβολές (Advanced Custom Views) για πολυδιάστατες αναφορές.

Reports, αναφορές, KPI, Charts, OLAP, BI, Business Intelligence, power bi

 

 

...

05

CRM Flavor

Διαχείριση Επαφών (Σχετιζόμενες επαφές, επέτειοι, δυναμικές και στατικές λίστες επαφών). Παρακολούθηση δραστηριοτήτων πόρων, Ημερολόγιο δραστηριοτήτων πόρων, εύρεση διαθεσιμότητας πολλαπλών πόρων. Περιλαμβάνει δύο (2) τύπους ενεργειών πωλήσεων (activity types) π.χ. Διαχείριση παραπόνων και συναντήσεων. Outlook synchronization για το συγχρονισμό ραντεβού, επαφών και εργασιών.

GDPR

Υπάρχει ανάγκη για εναρμόνιση με τον νέο κανονισμό για τα προσωπικά δεδομένα; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανωνυμοποίηση των προσωπικών δεδομένων ακολουθήστε τον σύνδεσμο.

Δείτε εδώ

WebShop Connector

Έχετε eShop και χρειάζεστε διασύνδεση; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με eCommerce Integration και λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία διασύνδεσης συστημάτων ακολουθήστε τον σύνδεσμο.

Δείτε εδώ

Galaxy Enterprise

Μήπως το Galaxy Start Up είναι "μικρό" για εσάς; Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και δείτε τις δυνατότητες του Galaxy Enterprise και πως μπορεί να σας βοηθήσει η λειτουργικότητα του.

Δείτε εδώ
FAQ

Συχνές ερωτήσεις


Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Πως μπορώ να αποκτήσω το Galaxy Commerical?
Μπορείτε να αποκτήσετε το Galaxy Commercial με αγορά άδειας χρήσης (onPremises Installation) και να το εγκαταστήσετε στον δικό σας εξοπλισμό, με ενοικίαση (συνδρομητικό μοντέλο με ετήσια συνδρομή, SaaS) διάρκειας ενός (1) έτους και να το εγκαταστήσετε στον δικό σας εξοπλισμό, με μορφή Infrastracture as a Service (IaaS), μια μορφή cloud εγκατάστασης με την οποία χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό κάποιου απομακρυσμένου datacenter.

 

Έχω ήδη λογισμικό άλλης εταιρείας, μπορώ να αναβαθμιστώ σε Galaxy?
Η σουίτα εφαρμογών Galaxy της SingularLogic διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μεταφερθούν τα δεδομένα της παλαιότερης εφαρμογής σας στο νέο περιβάλλον έτσι ώστε να μπορέσετε αποκτήσετε πρόσβαση στις δυνατότητες της πλατφόρμας Galaxy, ανεξάρτητα από την τεχνολογία που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα. Υποστηρίζονται μεταφορές δεδομένων όλων των εφαρμογών των παρακάτω εταιρειών, SoftOne, Epsilon, EnterSoft, Unisoft, Semantic, MegaSoft.

 

Έχω παλαιότερη εφαρμογή της SingularLogic, μπορώ να αναβαθμιστώ σε Galaxy?
Όπως και με τις εφαρμογές τρίτων, έτσι και με τα προϊόντα της SingularLogic το Galaxy διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία μεταφοράς δεδομένων από παλαιότερες εφαρμογές (Manager (win,dos), Eurofasma (win,dos), Control, Enterprise SEN, Defacto (win,dos), Orizontes (win,dos), Business Prime) αυτοματοποιώντας την μεταφορά των εταιρικών δεδομένων, προσφέροντας αμεσότητα και ασφάλεια κατά την μετάβαση στο νέο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει κίνδυνος απώλειας κρίσιμης εταιρικής πληροφορίας.

 

Διαθέτουμε custom λογισμικό τρίτου, μπορώ να αναβαθμιστώ σε Galaxy?
Ανεξάρτητα από την λύση που χρησιμοποιείται σήμερα, μπορούμε να προχωρήσουμε σε έλεγχο της εγκατάστασης και να δρομολογήσουμε την μεταφορά των δεδομένων σας σε περιβάλλον Galaxy. Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Θέλω να μεταφέρω το λογιστικό σχέδιο της παλιάς μου εφαρμογής στο Galaxy, μπορώ?
Το Galaxy παρέχει την δυνατότητα να εισάγουμε οποιασδήποτε μορφής λογιστικό σχέδιο χρειάζεστε και με την ανάλογη παραμετροποίηση η διαδικασία λογιστικής απεικόνισης θα συνεχίσει να δουλεύει όπως ακριβώς θέλετε και ποιο αποδοτικά από πριν!

 

Μοιραστείτε το: