Galaxy CRM

 

Πλεονέκτημα εσωτερικής οργάνωσης και αποτελεσματικότητας

Μοχλός ανάπτυξης και βελτίωσης της εμπειρίας του πελάτη


ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?
SingularLogic Galaxy CRM, cloud crm, mobile crm
CRM, Αυτοματοποίηση πωλήσεων

01

Αυτοματοποίηση Πωλήσεων

Ενορχηστρώνει, παρακολουθεί και διαχειρίζεται τις διαδικασίες πωλήσεων από τον προϋπολογισμό, το πλάνο επισκέψεων και τις ευκαιρίες πώλησης, έως την ολοκλήρωση της πώλησης και την είσπραξη.

Αξιοποιεί την πληροφορία για στοχευμένες ενέργειες, γρήγορες και ενημερωμένες αποφάσεις, ενισχύοντας τη δυναμική των πωλήσεών σας.

02

Ευκαιρίες Πώλησης

Παρακολουθεί τον κύκλο πώλησης, από την εκδήλωση ενδιαφέροντος, την καταγραφή υποψηφίων πελατών, το follow-up, μέχρι την αυτόματη δημιουργία προσφοράς.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό, να δημιουργείτε και να παρακολουθείτε πολλαπλά budget πωλήσεων και να λαμβάνετε αναλυτικές αναφορές για την παρακολούθηση του pipeline.

Ευκαιρίες πώλησης, Projects, στόχος, budget
Mobility, SFA, More, Field Service

03

Enterprise Mobility, SFA

Ενισχύει τη δυναμική της ομάδας πωλήσεων δίνοντας πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται στο πεδίο δράσης, επιτρέποντάς τους να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους σαν να ήταν στο φυσικό χώρο του γραφείου.

Συντελεί σε αποδοτικότερες πωλήσεις, στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και παρέχει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο συμβάλλοντας στη συνολική αποτελεσματικότητα.

04

Βελτιστοποίηση Διαδικασιών

Οργανώνει και αυτοματοποιεί τις εσωτερικές διαδικασίες της επιχείρησής σας, μειώνοντας σημαντικά το διαχειριστικό χρόνο και κόστος. Διασφαλίζει την ποιότητα των εργασιών και παρακολουθεί τις διεργασίες της επιχείρησης. Οι διαφανείς εταιρικές διαδικασίες διευκολύνουν την συνεργασία μεταξύ των στελεχών ενισχύοντας την παραγωγικότητά τους.

Reports, αναφορές, KPI, Charts, OLAP, BI, Business Intelligence, power bi

 

 

ποντοδοσία, κάρτες μέλους, οικογενειακές κάρτες, vip, εξαργύρωση

05

Επιβράβευση & Loyalty

Ευέλικτο σύστημα για επιτυχημένα προγράμματα πιστότητας. Διαχειρίζεται αποτελεσματικά μέλη, πολλαπλά επίπεδα loyalty, δυναμικά σενάρια ανταμοιβών, διασυνδέεται με POS και παρακολουθεί την απόδοση του προγράμματος. Οι δυνατότητες προσωποποιημένων ενεργειών marketing σε συνδυασμό με loyalty portal & loyalty app, ισχυροποιούν τον δεσμό του πελάτη με την επιχείρησή σας.

06

Data Mining Tools

Διαθέτει δυναμικά εργαλεία αναζήτησης και τμηματοποίησης πελατών, όπως Segmentation, RFM Analysis, ABC Modeling, διευκολύνοντας τη στοχευμένη επιλογή Target Market, είτε για τις προωθητικές σας ενέργειες, είτε για την ενίσχυση του Loyalty ή την ελαχιστοποίηση της απομείωσης του πελατολογίου.

Data mining, rfm analysis, segmentation, ABC mondeling

GDPR

Υπάρχει ανάγκη για εναρμόνιση με τον νέο κανονισμό για τα προσωπικά δεδομένα; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανωνυμοποίηση των προσωπικών δεδομένων ακολουθήστε τον σύνδεσμο.

Δείτε εδώ

WebShop Connector

Έχετε eShop και χρειάζεστε διασύνδεση; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με eCommerce Integration και λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία διασύνδεσης συστημάτων ακολουθήστε τον σύνδεσμο.

Δείτε εδώ

Galaxy ERP

Συνδυάστε το Galaxy CRM με άλλες εφαρμογές Galaxy και αξιοποιήστε στο μέγιστο τις δυνατότητες της σουίτας εφαρμογών Galaxy, ακολουθήστε τον σύνδεσμο και δείτε τις δυνατότητες του.

Δείτε εδώ
FAQ

Συχνές ερωτήσεις


Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Πως μπορώ να αποκτήσω το Galaxy CRM?
Μπορείτε να αποκτήσετε το Galaxy CRM με αγορά άδειας χρήσης (onPremises Installation) και να το εγκαταστήσετε στον δικό σας εξοπλισμό, με ενοικίαση (συνδρομητικό μοντέλο με ετήσια συνδρομή, SaaS) διάρκειας ενός (1) έτους και να το εγκαταστήσετε στον δικό σας εξοπλισμό, με μορφή Infrastracture as a Service (IaaS), μια μορφή cloud εγκατάστασης με την οποία χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό κάποιου απομακρυσμένου datacenter ή σαν πρόσθετο υποσύστημα στην υφιστάμενη εγκατάσταση Galaxy Commercial ή Enterprise που χρησιμοποιείτε.

 

Έχω ήδη λογισμικό άλλης εταιρείας, μπορώ να αναβαθμιστώ σε Galaxy?
Η σουίτα εφαρμογών Galaxy της SingularLogic διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μεταφερθούν τα δεδομένα της παλαιότερης εφαρμογής σας στο νέο περιβάλλον έτσι ώστε να μπορέσετε αποκτήσετε πρόσβαση στις δυνατότητες της πλατφόρμας Galaxy, ανεξάρτητα από την τεχνολογία που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα. Υποστηρίζονται μεταφορές δεδομένων όλων των εφαρμογών των παρακάτω εταιρειών, SoftOne, Epsilon, EnterSoft, Unisoft, Semantic, MegaSoft.

 

Έχω παλαιότερη εφαρμογή της SingularLogic, μπορώ να αναβαθμιστώ σε Galaxy?
Όπως και με τις εφαρμογές τρίτων, έτσι και με τα προϊόντα της SingularLogic το Galaxy διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία μεταφοράς δεδομένων από παλαιότερες εφαρμογές (Manager (win,dos), Eurofasma (win,dos), Control, Enterprise SEN, Defacto (win,dos), Orizontes (win,dos), Business Prime) αυτοματοποιώντας την μεταφορά των εταιρικών δεδομένων, προσφέροντας αμεσότητα και ασφάλεια κατά την μετάβαση στο νέο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει κίνδυνος απώλειας κρίσιμης εταιρικής πληροφορίας.

 

Διαθέτουμε custom λογισμικό τρίτου, μπορώ να αναβαθμιστώ σε Galaxy?
Ανεξάρτητα από την λύση που χρησιμοποιείται σήμερα, μπορούμε να προχωρήσουμε σε έλεγχο της εγκατάστασης και να δρομολογήσουμε την μεταφορά των δεδομένων σας σε περιβάλλον Galaxy. Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Θέλω να αποκτήσω το Galaxy CRM και να το χρησιμοποιήσω με άλλη εφαρμογή της SingularLogic εκτός του Galaxy, μπορώ?
Το Galaxy CRM παρέχει την δυνατότητα διασύνδεσης και με παλαιότερες (legacy) εφαρμογές της SingularLogic όπως τα Control, SEN, Business κτλ. Μπορείτε βέβαια να αξιοποιήσετε τις προσφορές μας για αναβάθμιση σε σουίτα Galaxy με την χρήση του CRM.

 

Μοιραστείτε το: