Galaxy ERP

Το ERP που στηρίζει την ανάπτυξη μεσαίων & μεγάλων επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως δραστηριότητας, προσφέροντας πληροφόρηση χωρίς όρια.

 

Το Galaxy ERP, αποτελεί την ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως δραστηριότητας, όπου οι σύνθετες και πολλαπλές ανάγκες τους απαιτούν ολοκληρωμένη λειτουργικότητα, αυτοματοποίηση και πληροφόρηση χωρίς όρια διαθέσιμο σε τρείς βασικές εκδόσεις (Startup, Commercial, Enterprise) καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

 

Χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν επιλέξει το Galaxy ERP και πλούσια λειτουργικότητα, ευελιξία, επεκτασιμότητα, ασφάλεια και πληροφόρηση χωρίς όρια, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλές αποδόσεις και έλεγχο στα κόστη τους. Σχεδιασμένο και αναπτυγμένο στην πλατφόρμα Galaxy της Epsilon SingularLogic, αποτελεί εγγύηση για το παρόν και το μέλλον των επιχειρήσεων που το επιλέγουν.

Epsilon SingularLogic Galaxy Enterprise Suite ERP
Epsilon SingularLogic Galaxy Commercial ERP
 • Εμπορική διαχείριση
 • Χρηματοοικονομική διαχείριση
 • Λογιστική διαχείριση
 • Διαχείριση παγίων
 • Οικονομικές διαστάσεις
 • Προϋπολογισμοί
 • Εμπορικές πολιτικές πωλήσεων/αγορών
 • Φάκελος εισαγωγών
 • Παρτίδες
 • Serial Number
 • Χρώμα - Μέγεθος
 • Έλεγχος παραλαβών
 • Αναπλήρωση αποθέματος
 • WMS (RF) διαχείριση αποθηκών
 • Πλάνα πληρωμών / διαχείριση μαζικών πληρωμών
 • Factoring
 • ABC Analysis
 • Διαδικασίες & εγκρίσεις προμηθειών
 • Sets
 • Secure web banking
 • Διαχείριση παραγωγής
 • Προγραμματισμός παραγωγής
 • Διαχείριση έργων
 • Service
 • Business Intelligence
 • Dashboards
 • M.I.S.
 • CRM
 • Payroll
 • Hotel management
 • Restaurant/cafe management
 • Retail management

Ανάγκη για διασύνδεση ?

Με την σουίτα GO:Core έχετε την δυνατότητα να συνδέσετε, εύκολα και γρήγορα την εφαρμογή Galaxy (Startup, Commercial, Enterprise) με το WooCommerce ηλεκτρονικό σας κατάστημα αξιοποιώντας στο μέγιστο τα οφέλη των Web Services (Galaxy API) της πλατφόρμας του Galaxy ERP.

Τι σημαίνει αυτό ?

Εσείς θα συνεχίσετε την χρήση και τη λειτουργία του καταστήματος σας στο πληροφοριακό σύστημα που χρησιμοποιείτε. Παράλληλα, με την βοήθεια του πρόσθετου GO:Core θα ενημερώνονται αυτόματα, στην πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος σας, τα είδη και οι παραλλαγές τους, οι κατηγορίες και οι ιδιότητες τους, οι φωτογραφίες τους και οι ετικέτες τους.

Καθώς επίσης και όποια παραγγελία γίνει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, αυτόματα θα συγχρονίζεται με το πληροφοριακό σας σύστημα.

 

Μήπως ήρθε η ώρα για GO:Core?

Έχετε ερωτήσεις? Έχουμε απαντήσεις

_

Κάθε νέο βήμα δημιουργεί ερωτήματα για την επιχείρηση σας,
στείλτε μας τα ερωτήματα σας, και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

Ask Us …

Δεν σας καλύπτουν κάποιες από τις συχνές ερωτήσεις;

Επιλέξτε κάποια απο τις παρακάτω θεματικές ενότητες και αποστείλετε μας τα ερωτήματα σας, και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας

  Συχνές ερωτήσεις

  δείτε κάποιες απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα

  Το Galaxy ERP με καλύπτει αναφορικά με τις απαιτήσεις των myData ?

  To Galaxy ERP σε όλες του τις εκδόσεις (Startup, Commercial, Enterprise) διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργικότητα για online αποστολή των εμπορικών παραστατικών πωλήσεων στο mydata με δυνατότητες αυτόματης, χειροκίνητης ή χρονοπρογραμματισμένης αποστολής των στοιχείων.

  Χρησιμοποιώ εφαρμογή άλλου κατασκευαστή, μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα μου στο Galaxy ERP ?

  Το Galaxy ERP διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία για μεταφορά του συνόλου των δεδομένων (πελάτες, προμηθευτές, είδη, κινήσεις, απογραφές κτλ) από οποιαδήποτε εφαρμογή.

  Είμαστε εμπορική εταιρία με εξωτερικούς πωλητές, μπορεί το Galaxy να καλύψει τις ανάγκες μας ?

  Το Galaxy ERP διαθέτει την εφαρμογή φορητής παραγγελιοληψίας Galaxy Sales Force Automation (SFA). Λειτουργεί Online & Offline για να μην διακόπτεται η εργασία σας, δημιουργεί τις παραγγελίες σας στο 1’ ,σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε, κατάλληλο για εμπορικές εταιρίες με εξωτερικούς πωλητές για εύκολη και εύχρηστη διαχείριση. Υποστηρίζει τιμοκαταλόγους, εμπορικές πολιτικές, διασύνδεση με το Galaxy CRM, διαχείριση πελατολογίου, επαφών, ραντεβού, συμβάσεις (συμβόλαια) πωλήσεων, φωτοκαταλόγους ειδών, online & offline οικονομικές αναφορές πελατών και ειδών, με οικονομικά στοιχεία, γκάμα πελάτη, ποσοτική και αξιακή γκάμα πελάτη ανά περίοδο κτλ.

  Υποστηρίζει το Galaxy ERP σύνδεση με πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης ?

  Το Galaxy ERP διαθέτει σύνδεση με την Υπηρεσία Πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, EPSILON DIGITAL, για ηλεκτρονική αποστολή, αυθεντικοποίηση, αποδοχή και αρχειοθέτηση τιμολογίων/παραστατικών με αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

  Μπορώ να λειτουργώ το Galaxy ERP από οποιαδήποτε συσκευή ?

  H πρόσβαση στη πληροφόρηση, καθώς και η επεξεργασία των δεδομένων μπορεί να γίνει από desktop client, web explorer (chrome, firefox κτλ) και από Mobile Applications (Android) με ταχύτερη ανάπτυξη της επιχειρηματικής ανάγκης σε ένα περιβάλλον με ταυτόχρονη διάθεσή του σε διαφορετικά περιβάλλοντα λειτουργίας.

  Είμαστε εταιρία χονδρικής και έχουμε ανάγκες για B2B Portal, μας καλύπτει το Galaxy ERP ?

  Το ιδανικό εργαλείο για πελάτες χονδρικής που αντικαθιστά τις παραδοσιακές μεθόδους παραγγελιοληψίας. H τεχνολογική υπεροχή του Galaxy ERP, με τη χρήση των ενσωματωμένων Web Services , προσδίδει αμεσότητα στις πωλήσεις χονδρικής μέσα από ένα B2B e-shop, μειώνοντας το χρόνο και το κόστος διαχείρισης παραγγελιών, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών. Παρέχει ενσωματωμένη λειτουργικότητα πολλαπλών τιμοκαταλόγων, σύνθετων εμπορικών πολιτικών, δυνατότητα αυτόματης διαχείρισης και δημιουργίας των λογαριασμών πελατών του Β2Β μέσα από το Galaxy ERP χωρίς την απαίτηση από τους χρήστες να γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες των Web εφαρμογών. Δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμών πελατών ανά ΑΦΜ, ανά υποκατάστημα, ανά αποθήκη-σημείο παραλαβής, συγχρονισμού γκάμας-συλλογής ειδών πελάτη κτλ.

  Έχουμε ανάγκες παρακολούθησης & διαχείρισης αποθηκών εφοδιαστικής αλυσίδας, μας καλύπτει το Galaxy ERP ?

  Το Galaxy RF αποθήκες είναι μια σύγχρονη εφαρμογή διαχείρισης των RF – εργασιών αποθήκης (WMS) του Galaxy ERP (παραλαβή, καταμέτρηση παραλαβής, συλλογή ειδών, εντολές μετακίνησης, απογραφές κ.λπ.) στη νέα του έκδοση παρέχει τη δυνατότητα χρήσης μέσα από οποιαδήποτε συσκευή με λειτουργικό Android. To νέο περιβάλλον ενσωματώνει, εκτός της λειτουργικότητας που υπήρχε για τα Windows mobile και extra functionality (νέες λειτουργίες), μέσα από ένα εξελιγμένο και φιλικό user interface γεγονός που συνηγορεί υπέρ της ευκολίας στη χρήση, της υψηλής ταχύτητας και της μέγιστης ασφάλειας στην εκτέλεση των εργασιών.

  Έχουμε ιδιαίτερες ανάγκες εταιρικής πληροφόρησης με σύνθετα εκτυπωτικά, μας καλύπτει το Galaxy ERP ?

  Οι πολλαπλοί μηχανισμοί πληροφόρησης θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να προχωρήσει στο τελικά ζητούμενο, που είναι η πλούσια πληροφόρηση για τη λήψη σωστών επιχειρηματικών αποφάσεων. To Galaxy ERP προσφέρει διαδραστικά dashboards, εργαλεία σχεδιασμού εκτυπώσεων (report generators), ένα ενσωματωμένο κύκλωμα management analytics με πλήθος έτοιμων αναφορών και δυνατότητα εξαγωγής των αποτελεσμάτων σε πληθώρα τύπων αρχείων (xls, txt, jpg, pdf, html κα). Παράλληλα διαθέτει εργαλεία δημιουργίας απλών αναφορών, δημιουργίας αναφορών από τους χρήστες χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένων γνώσεων (Business Query Builder) και δυνατότητα δημιουργίας visual reporting με λειτουργικότητα αισθητικών παρεμβάσεων στην εκτύπωση.

  Θέλουμε να συνδέσουμε δύο ή και περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα με το Galaxy ERP, μας καλύπτει ?

  Αξιοποιώντας τα Web Services που μας παρέχει το Galaxy ERP με το υποσύστημα Galaxy API μπορούμε να συνδέσουμε δύο, τρία ή και περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα με το Galaxy με τις ίδιες η διαφορετικές δομές δεδομένων ανά διασύνδεση, πχ διαφορετικές τιμές, διαφορετικές κατηγορίες, διαφορετικοί τιμοκατάλογοι, φωτογραφίες κτλ.

  Χρησιμοποιούμε εφαρμογές της Softone μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας στο Galaxy ERP ?

  Το Galaxy ERP διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταφερθούν όλα τα εταιρικά δεδομένα σας από το Softone ERP σας εύκολα και χωρίς προβλήματα.

  Χρησιμοποιούμε εφαρμογές της Entersoft (EBS ή Expert) μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας στο Galaxy ERP ?

  Το Galaxy ERP διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταφερθούν όλα τα εταιρικά δεδομένα σας από το Entersoft ERP σας (EBS ή Expert) εύκολα και χωρίς προβλήματα.

  Χρησιμοποιούμε εφαρμογές της Megasoft (Prisma WIN) μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας στο Galaxy ERP ?

  Το Galaxy ERP διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταφερθούν όλα τα εταιρικά δεδομένα σας από το λογισμικό της Megasoft που χρησιμοποιείται, εύκολα και χωρίς προβλήματα.

  Χρησιμοποιούμε εφαρμογές της TESAE μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας στο Galaxy ERP ?

  Το Galaxy ERP διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταφερθούν όλα τα εταιρικά δεδομένα σας από το λογισμικό της TESAE που χρησιμοποιείται, εύκολα και χωρίς προβλήματα.

  Χρησιμοποιούμε παλιές DOS εφαρμογές μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας στο Galaxy ERP ?

  Το Galaxy ERP διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταφερθούν όλα τα εταιρικά δεδομένα σας από το λογισμικό DOS που χρησιμοποιείται ανεξάρτητα ποιας εταιρίας είναι, εύκολα και χωρίς προβλήματα.