Κατασκευή eShop WooCommerce

Αξιοποιήστε την ποιο δημοφιλή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce και τις δυνατότητες του WordPress για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

WooCommerce

eShop, WebShop, eCommerce ?

Όπως και να το αποκαλείτε, αποτελεί την ψηφιακή εξέλιξη της εμπορικής δραστηριότητας σας, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, την διασφάλιση της βιωσιμότητας και την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, αποτελεί το πλέον βασικό εργαλείο εμπορικής πρακτικής.

Η Cluster CIS αναλαμβάνει την ανάλυση, σχεδιασμό, κατασκευή, διάθεση και φιλοξενία ηλεκτρονικών καταστημάτων (B2C και B2B), παρέχοντας την διασφάλιση ποιότητας του παραδοτέου, την εκπαίδευση και υποστήριξη του προσωπικού και τον σχεδιασμό καμπάνιας προώθησης βασισμένα στην ποιο δημοφιλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του WordPress και της επέκτασης WooCommerce στο μέγιστο.

Ταχύτητα

Εξελιγμένες τεχνικές caching και server side performance προσδίδουν υψηλή απόδοση και χαμηλούς χρόνους φόρτωσης με εκπληκτικά αποτελέσματα και υψηλή βαθμολογία κατάταξης.

SEO Friendly

Με ενσωματωμένους του βασικούς κανόνες του SEO στον πηγαίο κώδικα της πλατφόρμας το WordPress αποτελεί ένα από τα πλέον ισχυρά frameworks με άμεσα αποτελέσματα.

Mobile Friendly

Προκαθορισμένη δυνατότητα απόκρισης αφής (responsive touch gesture), φιλική με όλους τους τύπους φορητών συσκευών (smartphone ή tablet), Google AMP Validated.

Προσωπικά Δεδομένα

Ενσωματωμένη εναρμόνιση και διαχείριση λειτουργικότητας διασφάλισης και ανωνυμοποίησης προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Ασφάλεια

Εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας με σύνθετη διαχείριση δικαιωμάτων χρηστών και επισκεπτών με διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης ανά ρόλο χρήστη.

Διασύνδεση

Εξελιγμένο σύστημα πολλαπλών διασυνδέσεων με συστήματα ενημέρωσης (push notifications) και διαφήμισης (facebook, google, instagram, κ.α.).

Σύνδεση με ERP

Διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος online με SingularLogic Galaxy, Epsilon Pylon, Entersoft, Softone, Altec, Megasoft, Custom erp.

Επεκτασιμότητα

Κανένας περιορισμός στο πλήθος των εμπορευμάτων και υπηρεσιών, 500, 5000, 50000+, scalable υποδομή και δυναμική επεκτασιμότητας στο μέγιστο!

Εκπτωτικές Πολιτικές

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του WooCommerce, εφαρμόζονται σύνθετες εκπτωτικές πολιτικές με αυτόματους κανόνες υπολογισμού και κουπόνια.