Κατασκευή eShop

_

Η μετα-πανδημική εποχή, οι νέες τάσεις του αγοραστικού κοινού και ο υποχρεωτικός ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων κατατάσσουν την ανάγκη για ηλεκτρονική παρουσία με την Κατασκευή eShop των επιχειρήσεων στην πρώτη θέση των άμεσων βραχυπρόθεσμων ενεργειών τους.

 

Εργαλείο ενίσχυσης της βιωσιμότητας, ανάπτυξης και καθιέρωσης του Brand, το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί πλέον το βασικό κανάλι εσόδων για τη σύγχρονη επιχείρηση που θέλει να πρωταγωνιστεί. Η κατασκευή eshop με WooCommerce αποτελεί την βέλτιστη λύση για επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου και δραστηριότητας.

 

Κατασκευή eShop με WooCommerce

Γιατί να επιλέξετε το WooCommerce για την κατασκευή eShop της επιχείρησης σας.

  • Μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση στην Ελλάδα, με περισσότερες από 23.000 εγκαταστάσεις
  • Η μεγαλύτερη πλατφόρμα παγκοσμίως με μερίδιο αγοράς 25% για το σύνολο των ηλεκτρονικών καταστημάτων
  • Περισσότερα από 4.000 πρόσθετα (plugins) στον επίσημο κατάλογο του WordPress.org
  • Περισσότερα από 150 πρόσθετα (plugins) προσαρμοσμένα για την Ελληνική αγορά, Skourz, Shopflix, διασυνδέσεις, Courier
  • Προσαρμόζεται εύκολα ανεξάρτητα από τον κλάδο και τη δραστηριότητα της επιχείρησης σας, βιβλιοπωλείο, τεχνολογία, μόδα, αξεσουάρ, υγεία.

 

eShop, WebShop, eCommerce ?

Όπως και να το αποκαλείτε, αποτελεί την ψηφιακή εξέλιξη της εμπορικής δραστηριότητας σας, η ομάδα της Cluster αναλαμβάνει την ανάλυση, σχεδιασμό, κατασκευή eShop, διάθεση και φιλοξενία ηλεκτρονικών καταστημάτων (B2C και B2B) παρέχοντας :

  • Τη διασφάλιση ποιότητας του παραδοτέου
  • Την εκπαίδευση και υποστήριξη του προσωπικού
  • Συνεχής επέκταση και υποστήριξη

Ταχύτητα

Εξελιγμένες τεχνικές caching που προσδίδουν υψηλή απόδοση και χαμηλούς χρόνους φόρτωσης με εκπληκτικά αποτελέσματα και υψηλή βαθμολογία κατάταξης.

SEO Friendly

Με ενσωματωμένους τους βασικούς κανόνες του SEO στον πηγαίο κώδικα της πλατφόρμας το WordPress αποτελεί ένα από τα πλέον ισχυρά εργαλεία.

Mobile Friendly

Προκαθορισμένη δυνατότητα απόκρισης αφής (responsive touch gesture), φιλική με όλους τους τύπους φορητών συσκευών (smartphone ή tablet).

Προσωπικά Δεδομένα

Ενσωματωμένη εναρμόνιση και διαχείριση λειτουργικότητας διασφάλισης και ανωνυμοποίησης προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Ασφάλεια

Εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας με σύνθετη διαχείριση δικαιωμάτων χρηστών και επισκεπτών με διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης ανά ρόλο χρήστη.

Διασυνδέσεις

Αυτόματη διασύνδεση με πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram) και marketplaces (Skroutz, Shopflix, Bestprice, Glami).

Σύνδεση με ERP

Διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με συστήματα ERP, Epsilon SingularLogic Galaxy, Pylon, EpsilonSmart, Softone, Entersoft, Custom.

Επεκτασιμότητα

Κανένας περιορισμός στο πλήθος των εμπορευμάτων και υπηρεσιών, 500, 5000, 50000+, scalable υποδομή και δυναμική επεκτασιμότητας στο μέγιστο!

Εκπτωτικές Πολιτικές

Χρήση απλών και σύνθετων εκπτωτικών πολιτικών με αυτόματους κανόνες υπολογισμού εκπτώσεων, δώρων και εκπτωτικών κουπονιών.