Κατασκευή Ιστοσελίδων

_

Ιστοσελίδα, site, website ?

Όπως και να το αποκαλείτε, αποτελεί τον πλέον δημιουργικό και σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες και συνεργάτες σας. Με δυναμικό σχεδιασμό συμβατό σχεδιασμό για χρήση από φορητές συσκευές (κινητό τηλέφωνο και tablet)  και χρήση του κατάλληλου βάση των αναγκών σας δημιουργούμε το ψηφιακό προφίλ της επιχείρησης σας.

 

Η ομάδα της Cluster αναλαμβάνει την ανάλυση, σχεδιασμό, διάθεση και φιλοξενία ιστοσελίδων, χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες WordPress και Drupal, παρέχοντας τη διασφάλιση ποιότητας του παραδοτέου, την εκπαίδευση και υποστήριξη του προσωπικού.

 

    • Κατασκευή εταιρικών προφίλ

    • Κατασκευή ειδησεογραφικών portals

    • Κατασκευή ξενοδοχειακών ιστοσελίδων

    • Κατασκευή ιστοσελίδων ισολογισμών

Ταχύτητα

Εξελιγμένες τεχνικές caching που προσδίδουν υψηλή απόδοση και χαμηλούς χρόνους φόρτωσης με εκπληκτικά αποτελέσματα και υψηλή βαθμολογία κατάταξης.

SEO Friendly

Με ενσωματωμένους τους βασικούς κανόνες του SEO στον πηγαίο κώδικα της πλατφόρμας το WordPress αποτελεί ένα από τα πλέον ισχυρά εργαλεία.

Mobile Friendly

Προκαθορισμένη δυνατότητα απόκρισης αφής (responsive touch gesture), φιλική με όλους τους τύπους φορητών συσκευών (smartphone ή tablet).

Custom Σχεδιασμός

Δυνατότητα custom σχεδιασμού εικαστικού θέματος για να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό.

Ασφάλεια

Εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας με σύνθετη διαχείριση δικαιωμάτων χρηστών και επισκεπτών με διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης ανά ρόλο χρήστη.

Διασυνδέσεις

Αυτόματη διασύνδεση με πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram) και αυτόματα συστήματα ειδοποιήσεων (push notifications).