Κατασκευή Ιστοσελίδων Wordpress

 

Δημιουργήστε το ψηφιακό σας προφίλ με το δημοφιλέστερο CMS!


ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?
Κατασκευή ιστοσελίδων με wordpress
ιστοσελίδες, website, site, portal, κατασκευή ιστοσελίδας, δημιουργία ιστοσελίδας, φθηνές ιστοσελίδες

Wordpress

Ιστοσελίδα, Site, WebSite?

Όπως και να το αποκαλείτε, αποτελεί τον πλέον δημιουργικό και σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες και συνεργάτες σας. Με δυναμικό σχεδιασμό συμβατό για χρήση από φορητές συσκευές (κινητό και tablet, responsive design) και χρήση του κατάλληλου εργαλείου βάση των αναγκών σας δημιουργούμε το ψηφιακό σας προφίλ.

Η Cluster CIS αναλαμβάνει την ανάλυση, σχεδιασμό, κατασκευή, διάθεση και φιλοξενία ιστοσελίδων, εταιρικών προφίλ, ειδησεογραφικών portals, ξενοδοχειακών ιστοσελίδων, χρησιμοποιώντας την δημοφιλέστερη πλατφόρμα Wordpress, παρέχοντας την διασφάλιση ποιότητας του παραδοτέου, την εκπαίδευση και υποστήριξη του προσωπικού και τον σχεδιασμό καμπάνιας προώθησης.

Ταχύτητα!

Εξελιγμένες τεχνικές chaching, προσδίδουν υψηλή απόδοση και χαμηλούς χρόνους φόρτωσης με εκπληκτικά αποτελέσματα και υψηλή βαθμολογία ελέγχου.

SEO Friendly

Με ενσωματωμένους του βασικούς κανόνες του SEO στον πηγαίο κώδικα της πλατφόρμας, αποτελεί ένα από τα πλέον ισχυρά frameworks με άμεσα αποτελέσματα.

Mobile Friendly

Προκαθορισμένη δυνατότητα απόκρισης αφής (responsive touch gesture) φιλική με όλους τους τύπους φορητών συσκευών (κινητά ή tablet).

Προσωπικά Δεδομένα

Ενσωματωμένη εναρμόνιση και διαχείριση λειτουργικότητας διασφάλισης και ανωνυμοποίησης προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Ασφάλεια

Εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας με σύνθετη διαχείριση δικαιωμάτων χρηστών και επισκεπτών με διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης ανά ρόλο χρήστη.

Διασύνδεση

Εξελιγμένο σύστημα πολλαπλών διασυνδέσεων με συστήματα προώθησης (push notifications) και διαφήμισης (facebook, google, instagram).

Συχνές ερωτήσεις


Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Κατασκευή ιστοσελίδας | Τιμή;
Το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδας εξαρτάται αποκλειστικά από την λειτουργικότητα που θέλουμε να υιοθετήσουμε, το budget προώθησης που διαθέτουμε, την ποιότητα του φωτογραφικού υλικού που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε, την πολυπλοκότητα του design, τον όγκο και την δομή του διαθέσιμου υλικού. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας σχετικά με την ιδέα σας.

 

Θέλω να μεταφέρω την υπάρχουσα σελίδα μου σε Wordpress, θα χάσω το ιστορικό των μηχανών αναζήτησης?
Με την μεταφορά σας σε νέα εγκατάσταση Drupal φροντίζουμε πριν την μεταφορά σε Live κατάσταση να γίνει σωστή ανακατεύθυνση των παλιών διευθύνσεων (urls) στα νέα, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης.

 

Έχω ήδη ιστοσελίδα και θέλω να αναβαθμιστώ, μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μου ή θα τα χάσω?
Επικοινωνήστε μαζί μας για να προχωρήσουμε σε έναν έλεγχο της υφιστάμενης υποδομής σας και να εξετάσουμε από κοινού την ποιότητα των δεδομένων της ιστοσελίδας σας, εφόσον η ποιότητα των δεδομένων είναι σε καλή κατάσταση και συμφωνήσουμε για το πλήθος και την δομή της μεταφοράς, θα μεταφερθούν όλα στην νέα αναβαθμισμένη εγκατάσταση σας βασισμένη πλέον σε Wordpress!

 

Έχω ιστοσελίδα και θέλω να την συνδέσω με άλλη ιστοσελίδα για αυτόματη ενημέρωση περιεχομένου, μπορώ ?
Έχετε ειδησιογραφικό site και θέλετε να δημιουργείτε αυτόματα νέο περιεχόμενο ? θέλετε να συνδέσετε την ιστοσελίδα σας με συστήματα προώθησης ενημερωτικού υλικού ? θέλετε να συνδέσετε την ιστοσελίδα σας με πολλαπλές ιστοσελίδες τρίτων (κέντρα διανομής, προμηθευτές, συνεργάτες κτλ). Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε με την σύνθετη ανάγκη διασύνδεσης.

 

Μπορώ να συνδέσω την ιστοσελίδα μου με το σύστημα CRM που χρησιμοποιώ?
Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε από κοινού το σύστημα CRM που χρησιμοποιείτε και να σχεδιάσουμε την δομή και την ποιότητα των πληροφοριών που θέλετε να εισάγετε, συγχρονίσετε, μεταφέρετε, από το ένα σύστημα στο άλλο.

 

Μοιραστείτε το: