Pylon ERP

Το PYLON ERP είναι λογισμικό διαχείρισης λειτουργιών που επιτρέπει σε μία επιχείρηση μέσω της αυτοματοποίησης διαδικασιών, υπηρεσιών και πόρων να επιτυγχάνει βέλτιστα αποτελέσματα και ορθές διοικητικές αποφάσεις.

Η καινοτομία του PYLON ERP αντικατοπτρίζεται στην τεχνολογική του “ευφυΐα” να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Epsilon SingularLogic Pylon ERP – Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Η ανάγκη θωράκισης της κερδοφορίας και της χρηματοοικονομικής υγείας, αποτελεί το υπ’ αριθμόν 1 ζητούμενο για τις εταιρείες σήμερα. Η περιορισμένη εποπτεία στις επιχειρηματικές λειτουργίες και τα ελλιπή δεδομένα από ασύνδετα πληροφοριακά συστήματα οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις. Όλα αυτά είναι παρελθόν με το PYLON ERP.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

Έχοντας σε ένα κεντρικό σημείο και σε πραγματικό χρόνο την εποπτεία όλης της εταιρείας, με το PYLON ERP διαχειρίζεστε τις κρίσιμες λειτουργίες σε σχέση με τον αρχικό τους προϋπολογισμό και αποκτάτε το χρηματοοικονομικό έλεγχο μέσα από έγκυρη και πλήρη πληροφόρηση.

Το PYLON ERP ενσωματώνει σε μια ενιαία βάση δεδομένων όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης όπως:

 • Διαχείριση Αποθήκης
 • Κύκλωμα Παραγωγής
 • Κύκλωμα Αγορών - Πωλήσεων
 • Κύκλωμα CRM
 • Διαχείριση Χρηματοοικονομικών
 • Κύκλωμα Service
 • Διαχείριση συναλλασσομένων
 • Κύκλωμα Λογιστικής
 • Διαχείριση Γεωργικών Φαρμάκων
 • Διαχείριση Πετρελαιοειδών

Ανάγκη για διασύνδεση ?

Με την σουίτα GO:Core έχετε την δυνατότητα να συνδέσετε, εύκολα και γρήγορα την εφαρμογή Pylon (Start, Standard, Advanced) με το WooCommerce ηλεκτρονικό σας κατάστημα αξιοποιώντας στο μέγιστο τα οφέλη των Web Services (Connectivity API) της πλατφόρμας του Pylon ERP.

Τι σημαίνει αυτό ?

Εσείς θα συνεχίσετε την χρήση και τη λειτουργία του καταστήματος σας στο πληροφοριακό σύστημα που χρησιμοποιείτε. Παράλληλα, με την βοήθεια του πρόσθετου GO:Core θα ενημερώνονται αυτόματα, στην πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος σας, τα είδη και οι παραλλαγές τους, οι κατηγορίες και οι ιδιότητες τους, οι φωτογραφίες τους και οι ετικέτες τους.

Καθώς επίσης και όποια παραγγελία γίνει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, αυτόματα θα συγχρονίζεται με το πληροφοριακό σας σύστημα.

 

Μήπως ήρθε η ώρα για GO:Core?

Έχετε ερωτήσεις? Έχουμε απαντήσεις

_

Κάθε νέο βήμα δημιουργεί ερωτήματα για την επιχείρηση σας,
στείλτε μας τα ερωτήματα σας, και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

Ask Us …

Δεν σας καλύπτουν κάποιες από τις συχνές ερωτήσεις;

Επιλέξτε κάποια απο τις παρακάτω θεματικές ενότητες και αποστείλετε μας τα ερωτήματα σας, και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας

  Συχνές ερωτήσεις

  δείτε κάποιες απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα

  Το Pylon ERP με καλύπτει αναφορικά με τις απαιτήσεις των myData ?

  To Pylon ERP σε όλες του τις εκδόσεις (Start, Standard, Advanced) διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργικότητα για online αποστολή των εμπορικών παραστατικών πωλήσεων στο mydata με δυνατότητες αυτόματης, χειροκίνητης ή χρονοπρογραμματισμένης αποστολής των στοιχείων.

  Χρησιμοποιώ εφαρμογή άλλου κατασκευαστή, μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα μου στο Pylon ?

  Το Pylon ERP μας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταφέρουμε το σύνολο των δεδομένων (πελάτες, προμηθευτές, είδη, κινήσεις, απογραφές κτλ) από οποιαδήποτε εφαρμογή.

  Έχουμε πωλητές, το Pylon ERP καλύπτει ανάγκες παραγγελιοληψίας ?

  Το Pylon ERP διαθέτει την εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας PYLON Sales Force Automation (SFA). Λειτουργεί Online & Offline για να μην διακόπτεται η εργασία σας, δημιουργεί τις παραγγελίες σας στο 1’ ,σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε, κατάλληλο για εμπορικές εταιρίες με εξωτερικούς πωλητές για εύκολη και εύχρηστη διαχείριση.

  Υποστηρίζει το Pylon σύνδεση με πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης ?

  Το PYLON ERP διαθέτει σύνδεση με την Υπηρεσία Πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, EPSILON DIGITAL, για ηλεκτρονική αποστολή, αυθεντικοποίηση, αποδοχή και αρχειοθέτηση τιμολογίων/παραστατικών με αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

  Μπορώ να λειτουργώ το PYLON ERP από οποιαδήποτε συσκευή ?

  H πρόσβαση στη πληροφόρηση, καθώς και η επεξεργασία των δεδομένων μπορεί να γίνει από desktop client, web explorer και από Mobile Applications (Android / iOS) με ταχύτερη ανάπτυξη της επιχειρηματικής ανάγκης σε ένα περιβάλλον με ταυτόχρονη διάθεσή του σε διαφορετικά περιβάλλοντα λειτουργίας.

  Είμαστε εταιρία χονδρικής και έχουμε ανάγκες για B2B Portal, μας καλύπτει το Pylon ERP ?

  Το ιδανικό εργαλείο για πελάτες χονδρικής που αντικαθιστά τις παραδοσιακές μεθόδους παραγγελιοληψίας. H τεχνολογική υπεροχή του PYLON, βασισμένο σε HYBRID τεχνολογίες, προσδίδει αμεσότητα στις πωλήσεις χονδρικής μέσα από ένα e-shop, μειώνοντας το χρόνο και το κόστος διαχείρισης παραγγελιών, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών.

  Έχουμε ανάγκες παρακολούθησης & διαχείρισης αποθηκών εφοδιαστικής αλυσίδας, μας καλύπτει το PYLON ERP ?

  Το PYLON ERP παρέχει πλήρης παρακολούθηση φυσικών αποθηκών με πραγματοποίηση Φυσικής Απογραφής πολλαπλών σεναρίων, καταγραφή θέσεων αποθήκευσης και μετακίνησης των ειδών με αυτόματη δημιουργία παραστατικών, έλεγχος και διαχείριση Παραλαβών – Αποστολών (picking / packing) με καταγραφή και παρακολούθηση των όποιων διαφορών. Επιπλέον δυνατότητα επικοινωνίας του ERP με mobile devices σε online & offline mode.

  Έχουμε ιδιαίτερες ανάγκες εταιρικής πληροφόρησης με σύνθετα εκτυπωτικά, μας καλύπτει το PYLON ERP ?

  Τα τεχνολογικά αναβαθμισμένα POWER ANALYTICS οπτικοποιούν την απόδοση της επιχείρησης και εξάγει reports παρουσιάζοντας με γραφήματα τις νέες τάσεις που δημιουργούνται. Το όφελος βρίσκεται στην δυνατότητα άμεσων διορθωτικών κινήσεων και επανεξέταση των στόχων της επιχείρησης

  Θέλουμε να συνδέσουμε δύο ή και περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα με το PYLON ERP, μας καλύπτει ?

  Αξιοποιώντας τα Web Services που μας παρέχει το PYLON ERP με το υποσύστημα Connectivity API μπορούμε να συνδέσουμε δύο, τρία ή και περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα με το PYLON με τις ίδιες η διαφορετικές δομές δεδομένων ανά διασύνδεση, πχ διαφορετικές τιμές, διαφορετικές κατηγορίες, διαφορετικοί τιμοκατάλογοι κτλ.

  Χρησιμοποιούμε εφαρμογές της Softone μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας στο PYLON ERP ?

  Το PYLON ERP διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταφερθούν όλα τα εταιρικά δεδομένα σας από το Softone ERP σας εύκολα και χωρίς προβλήματα.

  Χρησιμοποιούμε εφαρμογές της Entersoft (EBS ή Expert) μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας στο PYLON ERP ?

  Το PYLON ERP διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταφερθούν όλα τα εταιρικά δεδομένα σας από το Entersoft ERP σας (EBS ή Expert) εύκολα και χωρίς προβλήματα.

  Χρησιμοποιούμε εφαρμογές της Megasoft (Prisma WIN) μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας στο PYLON ERP ?

  Το PYLON ERP διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταφερθούν όλα τα εταιρικά δεδομένα σας από το λογισμικό της Megasoft που χρησιμοποιείται, εύκολα και χωρίς προβλήματα.

  Χρησιμοποιούμε εφαρμογές της TESAE μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας στο PYLON ERP ?

  Το PYLON ERP διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταφερθούν όλα τα εταιρικά δεδομένα σας από το λογισμικό της TESAE που χρησιμοποιείται, εύκολα και χωρίς προβλήματα.

  Χρησιμοποιούμε παλιές DOS εφαρμογές μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας στο PYLON ERP ?

  Το PYLON ERP διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταφερθούν όλα τα εταιρικά δεδομένα σας από το λογισμικό DOS που χρησιμοποιείται ανεξάρτητα ποιας εταιρίας είναι, εύκολα και χωρίς προβλήματα.