Κατασκευή eShop Drupal

 

Αξιοποιήστε την μεγαλύτερη Enterprise λύση ανοιχτού κώδικα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!


ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?
Κατασκευή eshop με drupal
ηλεκτρονικό κατάστημα, eshop, webshop, ecommerce, κατασκευή eshop, φθηνό eshop

Drupal Commerce

eShop, WebShop, eCommerce ?

Όπως και να το αποκαλείτε, αποτελεί την ψηφιακή εξέλιξη της εμπορικής δραστηριότητας σας, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, την διασφάλιση της βιωσιμότητας και την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, αποτελεί το πλέον βασικό εργαλείο εμπορικής πρακτικής.

Η Cluster CIS αναλαμβάνει την ανάλυση, σχεδιασμό, κατασκευή, διάθεση και φιλοξενία ηλεκτρονικών καταστημάτων (B2C και B2B), παρέχοντας την διασφάλιση ποιότητας του παραδοτέου, την εκπαίδευση και υποστήριξη του προσωπικού και τον σχεδιασμό καμπάνιας προώθησης βασισμένα στην μεγαλύτερη enterprise πλατφόρμα Drupal, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της επέκτασης Drupal Commerce στο μέγιστο.

Ταχύτητα!

Εξελιγμένες τεχνικές caching, προσδίδουν υψηλή απόδοση και χαμηλούς χρόνους φόρτωσης με εκπληκτικά αποτελέσματα και υψηλή βαθμολογία ελέγχου.

SEO Friendly

Με ενσωματωμένους του βασικούς κανόνες του SEO στον πηγαίο κώδικα της πλατφόρμας, η Drupal αποτελεί ένα από τα πλέον ισχυρά frameworks με άμεσα αποτελέσματα.

Mobile Friendly

Προκαθορισμένη δυνατότητα απόκρισης αφής (responsive touch gesture) φιλική με όλους τους τύπους φορητών συσκευών (smartphone ή tablet).

Προσωπικά Δεδομένα

Ενσωματωμένη εναρμόνιση και διαχείριση λειτουργικότητας διασφάλισης και ανωνυμοποίησης προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Ασφάλεια

Εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας με σύνθετη διαχείριση δικαιωμάτων χρηστών και επισκεπτών με διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης ανά ρόλο χρήστη.

Διασύνδεση

Εξελιγμένο σύστημα πολλαπλών διασυνδέσεων με συστήματα ενημέρωσης (push notifications) και διαφήμισης (facebook, google, instagram, κ.α.).

Σύνδεση με μηχανογράφηση

Διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος online με SingularLogic Galaxy, Epsilon Pylon, Entersoft, Softone, Altec, Megasoft, Custom erp.

Επεκτασιμότητα

Κανένας περιορισμός στο πλήθος των εμπορευμάτων και υπηρεσιών, 500, 5000, 50000+, scalable υποδομή και δυναμική επεκτασιμότητας στο μέγιστο!

Εκπτωτικές πολιτικές

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Drupal Commerce, εφαρμόζονται σύνθετες εκπτωτικές πολιτικές με αυτόματους κανόνες υπολογισμού και κουπόνια.

Συχνές ερωτήσεις


Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Κατασκευή eshop | Τιμή;
Το κόστος για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος εξαρτάται αποκλειστικά από την λειτουργικότητα που θέλουμε να υιοθετήσουμε, το budget προώθησης που διαθέτουμε, την ποιότητα του φωτογραφικού υλικού που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε, την πολυπλοκότητα του design, τον όγκο και την δομή του διαθέσιμου υλικού. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας σχετικά με την ιδέα σας.

 

Θέλω να μεταφέρω το eshop μου σε drupal, θα χάσω το ιστορικό των μηχανών αναζήτησης?
Με την μεταφορά σας σε νέα εγκατάσταση Drupal φροντίζουμε πριν την μεταφορά σε Live κατάσταση να γίνει σωστή ανακατεύθυνση των παλιών διευθύνσεων (urls) στα νέα, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης.

 

Έχω ήδη eshop και θέλω να αναβαθμιστώ, μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα μου ή θα τα χάσω?
Επικοινωνήστε μαζί μας για να προχωρήσουμε σε έναν έλεγχο της υφιστάμενης υποδομής σας και να εξετάσουμε από κοινού την ποιότητα των δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον η ποιότητα των δεδομένων είναι σε καλή κατάσταση και συμφωνήσουμε για το πλήθος και την δομή της μεταφοράς, θα μεταφερθούν όλα στην νέα αναβαθμισμένη εγκατάσταση σας με Drupal Commerce.

 

Έχω eshop και θέλω να το συνδέσω με άλλο eshop για αυτόματη ενημέρωση εμπορευμάτων, μπορώ ?
Παρέχουμε την δυνατότητα διασύνδεσης του eshop σας με eshop τρίτων, για ενημέρωση αποθεμάτων, δημιουργία νέων προϊόντων, σύνδεση με συστήματα προώθησης ενημερωτικού υλικού ? σύνδεση του eshop σας με πολλαπλές ιστοσελίδες τρίτων (κέντρα διανομής, προμηθευτές, συνεργάτες κτλ). Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε με την σύνθετη ανάγκη διασύνδεσης.

 

Μπορώ να συνδέσω το eshop μου με το σύστημα μηχανογράφησης (ERP | CRM) που χρησιμοποιώ?
Η Cluster CIS παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες διασύνδεσης ηλεκτρονικών καταστημάτων με συστήματα μηχανογράφησης (ERP | CRM). Παρέχονται υπηρεσίες διασύνδεσης με την χρήση APIs ή custom web services, για το σύνολο των λογισμικών της εγχώριας αγοράς, SingularLogic Galaxy, Epsilon Pylon, Entersoft, SoftOne, Megasoft, Custom ERPs.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σύνδεση ηλεκτρονικού καταστήματος με μηχανογράφηση δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το: